dissabte, 28 d’agost del 2010

La LIJ al Bookcamp Kosmopolis

Aprofito aquest blog per fer publicitat, descaradament, d'una iniciativa que espero arribi a bon port, amb la participació de tots vosaltres. Us demano disculpes si la nota ja us ha arribat per altres mitjans...






I ELS LLIBRES IL•LUSTRATS... QUÈ?
LA LIJ TRUCA A LA PORTA DEL KOSMOPOLIS

L'edició del 2011 del Kosmopolis "la festa de la literatura amplificada" que té lloc a Barcelona cada dos anys, ve en aquesta onzena edició acompanyada d'una sessió prèvia que tindrà lloc el dissabte 23 doctubre. Durant aquest dia i sota el nom de “Bookcamp Kosmopolis”, al CCCB es duran a terme diverses taules rodones, xerrades, espais de trobada i diàleg amb temàtiques que els propis participants poden proposar i triar des de fa unes setmanes. A tal efecte, els organitzadors del festival han habilitat una wiki on tothom que ho vulgui pot proposar un tema de debat entorn del qual organitzar una sessió d’uns 90 minuts de durada (15 de presentació + 75 de debat). Les sessions que finalment es realitzaran seran aquelles que hagin despertat més interès i debat a la pròpia wiki del Bookcamp.

A nivell personal, he proposat una sessió que girarà sobre LIJ, llibre il•lustrat i noves tecnologies. En teniu tots els detalls a la pàgina de la sessió.

Espero que us sembli una proposta prou engrescadora per motivar-vos a participar. Si és així, doneu-vos d’alta a la wiki (un procés que us portarà cinc minuts) i deixeu-hi les vostres aportacions. Vosaltres, bibliotecaris, editors, llibreters, autors, il•lustradors, crítics, animadors, mediadors, mestres... podeu ajudar a que la LIJ entri al Kosmopolis.

Gràcies per endavant,

Silvia Fernández